Forum

Unified Communications PBX System

Notifications
Clear all

Call immediately disconnected. - Fresh install  

  RSS

Syirrus
(@syirrus)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 2
12/05/2020 9:09 am  

Hey guys, 

I just installed vitalpbx on a digitalocean.  I setup two extensions: 101 and 102.

I setup up my sip devices, and they login successfully.

However, when I try to place a call from either sip device, it connects and immediately disconnects.

Here is something I found in my log, but I'm not sure how to fix it. (I think it's the reason for the disconnect)

It refers to: 'privacy-blocked' and 'privacy-blocked.ulaw'. Any ideas? I'm a noob.

[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:2] GotoIf("SIP/102-0000000e", "1?:no_local") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:3] Set("SIP/102-0000000e", "CALLER_COS_ID=1") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:4] Set("SIP/102-0000000e", "CALLER_COS_NAME=cos-all") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:5] Set("SIP/102-0000000e", "CALLED_COS_ID=") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:6] GotoIf("SIP/102-0000000e", "0?same_cos") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:7] Set("SIP/102-0000000e", "PRIVATE_COS=") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:8] GotoIf("SIP/102-0000000e", "0?no_private") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:9] Set("SIP/102-0000000e", "ALLOWED_COS_LIST=") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:10] Set("SIP/102-0000000e", "ALLOWED_COS=FALSE") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:11] GotoIf("SIP/102-0000000e", "0?allowed") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:12] NoOp("SIP/102-0000000e", "The CoS cos-all is not allowed, dropping call") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:13] Playback("SIP/102-0000000e", "privacy-blocked") in new stack
[2020-05-12 15:05:08] VERBOSE[20010][C-0000000f] file.c: <SIP/102-0000000e> Playing 'privacy-blocked.ulaw' (language 'en')
[2020-05-12 15:05:09] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Executing [s@sub-check-cos-privacy:14] Hangup("SIP/102-0000000e", "") in new stack
[2020-05-12 15:05:09] VERBOSE[20010][C-0000000f] pbx.c: Spawn extension (sub-check-cos-privacy, s, 14) exited non-zero on 'SIP/102-0000000e'


Quote
mrivera
(@ing-joserivera26)
Developer Admin
Joined: 2 years ago
Posts: 2355
12/05/2020 9:12 am  

Try executing the following command on the Linux console:

vitalpbx --fully-dump-conf


ReplyQuote
Syirrus
(@syirrus)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 2
12/05/2020 10:01 am  

@ing-joserivera26

 

Thank you very much, that command worked!  I can now make audio calls inside in my NAT and outside of the NAT (my VitalPBX is hosted externally with DigitalOcean).

For some reason video will not work though, and only seems to work when I'm within the same NAT without CoTurn.  I even have CoTurn setup which is relaying properly. I have video support enabled in VitalPBX as well. I'm using h.264 too and selected as a codec in VitalPBX. I'm using MicroSip and Baresip as clients. I'm new to this whole SIP environment and I'm starting to thing that all SIP clients are NOT created equally. Any advice for some things I might want to check?


ReplyQuote
Share: